dinsdag 31 augustus 2010

Nachoschotel


Hoofdgerecht
2 personen (voor grote eters)

1 zak nachochips naturel
1 blikje mais
1 avocado, in blokjes
2 tomaten, in partjes
een paar pepertjes uit pot, fijngesneden
3-4 lenteuitjes, fijngesneden
250 ml zure room
1 flinke hand geraspte kaas (of 2 flinke handen...)


Verwarm de oven voor op 200C.
Doe de mais, avocado, tomatenparten, pepertjes en lenteuitjes in een kom en schep door elkaar.
Doe de chips in een ovenschaal en verdeel over de bodem. Schep het groentenmengsel er gelijkmatig overheen. Verdeel de zure room erover en bestrooi met de kaas. Zet 10 min. in de oven.

Smullen.

2 opmerkingen:

  1. Wowww je blog is echt ideaal voor studenten die recepten nodig hebben :D Yeeehaaa! Ode aan Angeline's kookkunsten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en dít is dus mijn fa-vo-rie-te vegetarische recept. Alsof je verantwoord zit te snoepen!

    BeantwoordenVerwijderen